Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Michael Outzen: ”Det bliver en superfed serie”

DTC 
08/12/11 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDen tidligere DTC privatcup-vinder arbejder på Danish Thundersport Championship
Michael Outzen, Odense, glæder sig. Ikke på grund af december og den forestående juleaften.
Nej, det er 2012 og planerne for dansk banesport, der bringer man i godt humør.
”Det bliver en superfed serie. Konceptet er rigtigt,” siger han om Danish Thundersport Championship.
 

”Dansk motorsport får nogle fantastiske biler. Skader koster ikke det samme som før. Tidligere betød prisen på skaderne, at man trak sig i nærkampene. En kofanger på de nye biler koster 1.500 i forhold til 35.000 på en Super 2000-bil, og der har man ramt helt rigtigt med den nye klasse.”


Michael Outzen arbejder på at køre Danish Thundersport.
(Foto: Henning Smed / DanskerBiler.dk)

Michael Outzen er i den grad en kører, som er skabt gennem DTC-serien, hvor JM Racing ikke blot var med til at sikre ham sit gennembrud, men også etablerede ham og teamet som spillere i dansk banesport.

”Det kunne jo være sjovt at få det gamle JM Racing op at stå igen,” siger Michael Outzen, der er glad for de biler, Danish Thundersport Championship er bygget op omkring.
”Det er lige mig med baghjulstræk og 500 hestekræfter. Jeg vil meget gerne ud at køre om kamp med Jan, Casper og John igen. Jeg kunne godt se det sjove i, at det er det gamle slæng, der skal ud at køre igen. Pakken er den rigtige. Det er kørerne, som laver showet. Folk kikker ikke på, om det er Chevrolet eller BMW. De kikker efter noget godt race, og det ved jeg, at vi kan levere.”

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Michael Outzen
  •