Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Årets sidste indsats

DTM 
07/12/11 

DTMDTM har begivet sig sydpå til Spanien, hvor der testes på Monteblanco banen. Det har blandt andet givet comeback til Mika Hakkinen der har fået lov at teste Mercedes nye C-Coupe. Og den tidligere Formel 1-verdensmester er begejstret.
 

DTM har sænket det hidsige udviklingsrace, men alligevel er racerne stadig blevet bedre og bedre. I det Sydspanske blev det således til 109 omgange for Hakkinen - en samlet distance på 365 km.

Hakkinen har forklaret at han følte sig godt til rette i raceren, der er udstyret med gearskifte som det er kendt fra Formel 1. Derudover har racerne fået bredere dæk, og det har givet racerne endnu mere vejgreb.

På spørgsmålet om han kan forventes at vende tilbage til DTM er svaret dog klart: det er et afsluttet kapitel.

DTM-sæsonen 2012 bliver i det hele taget utrolig spændende med tilgangen af BMW som fabriksteam. Dermed er Tysklands tre store mærker samlet i den samme klasse. Det gør det også muligt at få endnu bedre kørere i spil til DTM-mesterskabet, så der er lagt op til en spændende sæson.

Benji

Læs mere om:
  • Mika Häkkinen
  •