Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Nyt navn til Mercedes GP

Formel 1 
07/12/11 

Det er ikke kun Marussia Virgin Racing, Team Lotus og Lotus Renault GP der skifter navn i næste sæson.
Også Mercedes GP har annonceret at de i næste sæson skifter navn. I det nye navn er implementeret Mercedes's tuningsfirma mm. AMG, ligesom også et sponsornavn bliver en del af et egentligt ret langt navn.
 

I næste sæson skal vi vænne os til flere nye teamnavne. Udover at Marussia Virgin Racing skifter navn til Marussia, Team Lotus til Caterham og Lotus Renault GP til - ja, Lotus, så skifter nu også Mercedes GP navn.

Teamets nye navn bliver et af de lange af slagsen:
Mercedes AMG Petronas Formula One Team.

AMG navnet har i mange været tæt forbundet med Mercedes. AMG har været med virkende til den store succes Mercedes har haft især i DTM serien. Siden 1988 har Mercedes sammen med AMG deltaget i 362 løb og har vundet 165 af disse. Det er foreløbig blevet en total af titler på 32 fordelt mellem diverse kører, mærke og team titler.

I Formel 1 har traditionerne også så absolut været til stede. Men skal AMG navnet ind over i Formel 1 så er det udenfor løbene at man her kender mærket. Man skal vel blot sige safetycar og medical car som AMG har leveret til Formel 1 Grand Prixerne siden 1996. Og så er det vel - i hvert fald for Mercedes - at promovere AMG brandet yderligere ved at indføje navnet i Formel 1 teamets navn.

Dons

Læs mere om:
  • Mercedes GP
  •