Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

I kamp mod verdens bedste

Rally 
06/12/11 

Rallykøreren Brian Madsen til sæsonafslutning i Italien
Den nykårede danmarksmester i rallysportens kongeklasse, 4WD, Brian Madsen fra Slagelse, har fået en julegave på forskud af sine samarbejdspartnere.
 

"Pirelli og Friulmotor i Italien, som har indsat min Peugeot 207 i alle årets rallyer i Danmark og Tyskland, har inviteret mig til at være med i det store rallysprint under Bologna Motor Show på lørdag og søndag," fortæller en glad og stolt Brian Madsen.


"Det er en fantastisk julegave at få lov at måle sig op imod sportens absolutte topkørere," siger Brian Madsen, der er inviteret til Bologna Motor Show af Pirelli og Friulmotor i Italien.
(Foto: Michael Eisenberg)

Friulmotor har anmeldt danmarksmesteren i Kärcher Trofeo S2000 for biler i Super 2000 klassen. Her støder Brian Madsen ind i nogle af verdens bedste rallykørere som den nykårede mester i Intercontinental Rally Challenge, IRC, nordmanden Andreas Mikkelsen i Skoda. Den firedobbelte italienske rallymester Paolo Andreucci stiller op i en Peugeot magen til Brian Madsens.


Når Brian Madsen stiller op i Kärcher Trofeo S2000 i sin Peugeot 207 i Bologna sker det på et underlag af asfalt, grus og jord som her ved afslutningen af DM i rally ved Messe Center Herning.
(Foto: Michael Eisenberg)

"Det er en fantastisk julegave som afslutning på sæsonen at få lov at måle sig op imod sportens absolutte topkørere. Jeg går ydmygt til opgaven og forventer ikke at vinde, men vil gøre alt, hvad jeg kan, og lidt til," siger Brian Madsen.


Brian Madsen er netop blevet kåret som danmarksmester i rally for andet år i træk sammen med sin codriver Anja Posorski. I Bologna er Brian Madsen dog alene i bilen.
(Foto: Michael Eisenberg)

Bologna Motor Show er en kæmpe blanding af biludstilling og motorsport, og det årlige rallysprint regnes som et af de mest prestigefyldte. Det køres på et stort areal uden for udstillingshallerne på en kombination af asfalt og grus med grusundervogn og grusdæk. Den 1000 meter lange bane byder blandt andet på en bro, hvor bilerne letter på alle fire hjul.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Brian Madsen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: