Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Pole Position ophæver samarbejdet med Michel Nykjær med omgående virkning

WTCC 
05/12/11 

”Det er med beklagelse, at vi – efter et flot løb i Macau – desværre er blevet nødt til at ophæve aftalen med Michel,” siger en ærgerlig ejer af Pole Position Denmark, Henrik Lind.
Ophævelsen af aftalen hviler ikke på manglende sportslige resultater, men samarbejdet mellem Michel Nykjær og Pole Position Denmark har på det seneste ikke fungeret.
 

Arbejdet med racerløb foregår ikke kun på banen, men i allerhøjeste grad også uden for, hvor der laves de kommercielle aftaler og aktiviteter, som er forudsætningen for selve løbene.

Henrik Lind udtaler: ”For at et team kan yde det optimale må alle på holdet indrette sig og arbejde på de givne forhold, som teamet har skrevet kontrakt på, og som noget helt afgørende agere loyalt og samarbejdsvilligt, og dette har Michel til gengæld ikke formået.”

”Der har desværre været en række episoder, hvor Michel har handlet på egen hånd. Jeg vil ikke komme ind på de enkelte episoder, men det er vanskeligt at samarbejde, når Michel foretager dispositioner, som ikke er godkendt af mig.”

”Seneste situation opstod i forbindelse med Michel Nykjærs indsamling til julehjælpen uden nogen koordinering. Selvom det bestemt er et sympatisk og anerkendelsesværdigt formål, har det altså fået bægeret til at løbe over. Nok er nok. Det handler hverken om sport eller penge, men om manglende loyalitet,” slutter Henrik Lind.


Læs mere om:
  • Michel Nykjær
  •