Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 3.5 Series

Marco Sørensen bedst af danskerne

Formula Renault
3.5 Series 

01/12/11 

- i Formel Renault 3,5 testen på Motorland
Marco Sørensen har atter i 3 dages testen denne uge på Motorland Racerbanen i Nordspanien sat en tyk streg under sit talent som mesterkandidat til 2012 i Formel Renault 3,5 klassen.
I et stærkt felt bestående af topkørerne fra både Formel 3, GP 3, Formel Renault 2,0 samt kørere med erfaring fra dette års sæson i Formel Renault 3,5, har han trods bremseproblemer sat hurtige omgangs tider i top 3 for sit team Gravity Charouz Racing.
 

Og som ved forrige test i Barcelona sluttede han bedst af de 2 danske deltagere i klassen med konstante testtider i top 3 på onsdagens sidste testdag.
Bremseproblemerne gennem alle 3 dage betød, at Marco manglede de afgørende hundrededele mod sin teamkammerat Richie Stanaway, der har været hurtigst mandag og tirsdag.

”Teamet forsøgte at løse problemet med bremsekalibrene. Men da der fra 2012 kommer en helt ny racer, var der ikke det store udvalg af reservedele med til Motorland banen her i årets sidste test. Vi måtte klare os så godt, det kunne lade sig gøre. Jeg er nu ret godt tilfreds med testen, da telemetriudskrifterne tydeligt viser, jeg er lige så hurtig som Richie i kurverne. Min racer taber grundet de klemmende kalibre speed på langsiden - som er over 1,7 km. her på Motorland. Teamet har dog naturligvis noteret sig de tekniske udfordringer, vi havde på min racer!”

”Nu er der så kun tilbage at vente i spænding på, hvad sæson 2012 har i vente for mig, og jeg håber der stadig vil være 2 danskere med, når Formel Renault 3,5 tester igen midt i marts på Paul Ricard!”

Søren Christensen

Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Charouz Racing
  • Motorland Aragon
  •