Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Charles Pic ny kører hos Marussia Virgin

Formel 1 
29/11/11 

I forhold til tidligere har Silly Season ikke rigtig præget kørersammensætningen hos teamene i Formel 1 i år.
Allerede nu er der flere kørere kommet på plads. Ny kører hos Renault i form af Kimi Raikkonen, og nu også hos Marussia Virgin Racing hvor Charles Pic har sikret sig et sæde for næste sæson.
 

Charles Pic har i de seneste to sæsoner kørt i Grand Prix 2 serien hvor han blandt andet har opnået 2 løbssejre og 3 andenpladser. For et par uger siden var han af teamet udtaget til at skulle deltage i Young Driver testen i Abu Dhabi efter at Grand Prixet på Yas Marina banen var afviklet.

Det samlede indtryk har gjort at Marussia Virgin Racing som forøvrigt i næste sæson skifter navn til kun at hedde Marussia, har valgt at lade Charles Pic erstatte Jerome d'Ambrosio som vel egentligt har gjort ok i en bil der så absolut ikke er verdens hurtigste.

Her kan du se oversigten over de bekræftede kørere i Formel 1 2012.

Dons

Læs mere om:
  • Charles Pic
  • Marussia
  •