Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Kevin Rossel til Birel Motorsport

Go Kart 
29/11/11 

De næste 2 år skal Kevin Rossel kører for Birel Motorsport.
Dette er resultatet af de seneste kontrakts forhandlinger efter dette års sæson, hvor Kevin via Birel Motorsport har repræsenteret RK Racing Team.
 

'At aftalen er 2 årig, betyder at jeg 100 % kan koncentrerer mig om at nå mine mål inden for Karting, som jeg brænder utroligt meget for. Der har også været spekuleret i en evt. overgang til Formel, men da jeg fortsat føler jeg har mere at bevise i Karting, er jeg både stol men også utrolig glad for denne beslutning' udtaler Kevin.


(Foto: ksp.fr)

Mange flirter allerede tidligt med Formel, men Kevin vil gerne gøre arbejdet ”færdigt” i Karting, inden der springes til noget andet. Formel løber ingen steder, men er man først skiftet er det svært at vende tilbage.

Normalt er aftalerne på et år af gangen, men da Birel Motorsport ønskede at arbejde videre med Kevin de næste 2 år, var der ikke tvivl om at dette var den rigtige beslutning.

Aftalen betyder at Kevin bliver direkte bliver tilknyttet Birel Motorsport, bl.a. med test og udvikling, og betyder også at Kevin i en periode skal opholde sig i Italien hos Birel Motorsport.


(Foto: ksp.fr)

Sæsonen 2011, har været et rigtigt godt lære år for Kevin, hvor Kevin til alle løb har været at finde som en af de hurtigste. Alene det at være i top 3 i tidtagningen de første 5 løb i træk, har over for Birel Motorsport vist, at der er noget at arbejde videre med. Og resultaterne har da heller ikke udeblevet i det Kevin blev nr. 2 til WSK Euro i Portimao – Portugal, nr. 3 i EM kvalen, og senest nr. 8 på Suzuka i Japan, hvor Kevin ellers startede nr. 3 i finalen. Men totalt ødelagte dæk betød at en absolut topplacering var umulig. Og med en samlet 10 plads, den bedst placerede Dansker i WSK Euro i KF2. Desværre blev hverken EM eller World Cup noget man ser tilbage på, ikke pga. af Speed, men alt for mange uheld satte desværre en stoppe for gode placeringer i begge disse løb.

'2011 har været særdeles lærerig, og jeg har været utrolig glad for at arbejde sammen med Birel og RK Racing Team, der har taget godt i mod mig. Samtidig har min Team kammerat og gode kammerat Karol Basz, fra Polen været en super støtte for mig gennem hele sæsonen. Karol der med mange års erfaring, og som jeg betragter som en af de bedste inden for Karting, lært mig en masse gennem sæsonen.'


(Foto: ksp.fr)

2012 betyder endnu mere rejseaktivitet, i det Kevin ud over alle WSK Euro, tillige skal deltage i WSK master, EM og World Cup. Så der bliver nok at se til. Derfor har beslutningen om at Kevin i en periode også opholder sig i Italien også været nødvendig.

Med venlig hilsen
www.kevinrossel.dk


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  •