Formel Renault 2000 Danmark

Knusende sejr til Philip Andersen

FR 2000 DK
20/07/02

Formula Renault 2000 DanmarkDen forsvarende danske mester, Philip Andersen var ellers henvist til en startplacering som nummer 5. Men en superstart grundlagde et perfekt løb.

Andersen vandt løbet ved at levere en fantomstart. Efter det første sving var han allerede oppe på 1. pladsen, og derefter fik resten af feltet baghjul i et ellers meget begivenhedsløst race. Sidst i løbet slappede Philip dog noget af og Jacob Ludvigsen kunne hente noget ind, men ingen var i tvivl om hvem der var den hurtigste i dagens første heat over 15 omgange.

Philip Andersen fører feltet an på Ring Knutstorp, og kørte en sikker sejr hjem.
(Foto: Racing Denmark)