Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formula Renault 3.5 Series

Kevin Magnussen holdt ude af test

Formula Renault
3.5 Series 

28/11/11 

- foreløbig indtil onsdag
Kevin Magnussen slog sig temmelig hårdt da han i sidste weekend forulykkede på den berømte og også berygtede bybane i Macau.
Han kunne dog gå fra ulykken og umiddelbart uden de store skader. Men efterfølgende lægetjeks anbefaler dog at han ikke må teste.
 

Carlin teamet som Kevin Magnussen skal køre for i World Series by Renault serien i næste sæson, havde planlagt test i sidste uge. Her måtte Kevin Magnussen stå over og lade andre komme til.


Fra en tidligere test i Carlin bilen
(Foto: Photo Pellegrini)

Det er for så vidt også tilfældet i denne uge hvor der testes i Spanien. Kevin Magnussen skulle have testet i dag, men i teamet lytter man meget efter lægerne og grundet de eftervirkningerne som Kevin Magnussen har haft siden ulykken og som stadig påvirker ham, har man i teamet valgt at lade Kevin Magnussen sidde over både mandag og tirsdag.

Derefter skal det igen besluttes om Kevin Magnussen får lov til at teste. Umiddelbart tager man det roligt for Kevin Magnussen har i de hidtige tests han kørt i den større klasse allerede bevist at han er en af de hurtigste kørere - også i denne bil.

Dons

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Carlin Motorsport
  •      ASETEK SIMSPORTS