Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Endurance Race

Team Jet Black Racing 2012 præsentation

Endurance 
26/11/11 

Det omsiggribende furiøse racing team, Jet Black Racing, har netop annonceret teamets kørersammensætning for sæson 2012 og de har samtidigt løftet sløret til den foreløbige liste over de mange langdistanceløb, som ligger forude og venter på deres deltagelse.
 

Det ser ud til at blive et rigtigt stærkt hold af kørere som skal repræsentere den alsidige gruppe af aktører der står fænomenet Race-N-Roll.
Det er teamets ejer, den karismatiske musiker og racing entusiast  Dan Fastuca, der har sammensat en række kendte og prominente kørernavne, som i sæson 2012 bliver:
Jan Magnussen, Johnny O’Connell, Ronnie Bremer, Anders Majgaard, Jackie Bøllingtoft, Dan Träger & så det nyeste skud på stammen Søren Mosebo.
De skal sammen med resten af team Jet Black Racing, prøve at gøre sig gældende i de mange 12 og 24 timers langdistanceløb, som sæson 2012 kommer til at byde på.

Deres tidligere bedrifter har bragt dem rundt på alverdens baner og det er lige fra Dubai til Ungarn, Tyskland, England og Padborg, og den kommende sæson kommer til at byde på lige så eksotiske banebesøg.
Deres ambition er at kunne komme så vidt omkring som Australien, Belgien, Dubai, England, Malaysia, Spanien Tyskland, Ungarn og så er det besluttet at de også næste år vil stille til start ved Copenhagen Historic Grand Prix. De vil også stille til start med deres Clio racer i den danske DEC serie.

Det bliver ikke i den kommende sæson at de kommer til at kunne stille til start i det mest prominente langdistanceløb af dem alle, men det er nu en gang teamets målsætning at de en dag kan stille til start på Circuit de la Sarthe, med en GT racer til Le Mans.

I teamets ånd blev præsentationen af den kommende sæsons kørerbesætning, foretaget med et efterfølgende mini Le Mans på gokart banen ActionCity i Ballerup, de er en af temaets dygtige samarbejdspartnere, er med til at sørge for at teamet har en fælles base til deres mange VIP arrangementer m.m. - Hvorvidt om det var helt fair løbsafvikling uden dommerbestikkelse m.m. skal være usagt, men der blev kørt flot og hårdt og det blev teamet med Anders Majgaard i spidsen, der løb af med aftenens sejr.

Henrik Bess

Læs mere om:
 • Anders Majgaard
 • Dan Träger
 • Jackie Bøllingtoft
 • Jan Magnussen
 • Johnny O'Connell
 • Ronnie Bremer
 • Søren Mosebo
 • Jet Black Racing
 •    ASETEK SIMSPORTS