Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Grand Am

Bremer klar til Daytona 2012

Grand Am 
24/11/11 

Stevenson Motorsports har netop offentliggjort deres Driver Line-Up til årets udgave nr. 50 af ”The Rolex 24 At Daytona” og her er Ronnie Bremer som ventet at finde sammen med Robin Liddell, men i år dog uden Magnussen der reelt var udlånt til Stevenson fra GM.
 


(Foto: Stevenson)

Magnussen er i år blevet erstattet af Amerikaneren John Edwards der sidste sæson kørte Stevensons racer i Sports Car Challenge serien sammen med Matt Bell og her gjorde det så fornuftigt at Stevenson i år har valgt at satse på ham som fast makker med Robin Liddell i Grand-Am serien.

Team manager Mike Johnson er fast besluttet på at det skal være netop i år at GT-R Camaro nr. 57s skal køres til sejr, året hvor Chervolet kan fejre 100 års fødselsdag, Camaro’en bliver 45 år og det er endvidere er udgave nr. 50 af det berømte Daytona løb.


(Foto: Stevenson)

Ronnie: "Efter sejrene i Montreal and Mid-Ohio i år sammen med Robin Liddell er jeg overbevist om vi har en reel chance for at vinde Daytona denne gang hvis vi slipper for uheld. Jeg har fulgt John Edwards i den mindre klasse og han er super hurtig så det tegner rigtigt godt. Og i år skal det være, Rolex uret skal på håndleddet så jeg kan drille Jan Magnussen, for det er vist det eneste han ikke har vundet endnu."

Bremer Presse
Torben von Hausig


Læs mere om:
  • Robin Liddell
  • Ronnie Bremer
  • Stevenson Motorsports
  • Ronnie Bremer til 24-timers løb på Daytona
  • 'The Roar before the 24' vender tilbage i 2012
  •      ASETEK SIMSPORTS