Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Drive4Fun på messe med nyhed

Diverse 
24/11/11 

Tommy Schröter lancerer Drive4Fun Motorsportrådgivning i forbindelse med Danish Racing Show i den kommende weekend.
25 års erfaring som aktiv kører i dansk og international motorsport har givet Tommy Schröter en solid ballast og viden om motorsport. Den viden vil han nu bruge på at hjælpe andre med at få mest ud af deres potentiale.
 

"Jeg har lært utroligt meget undervejs i min karriere, og jeg nyder at kunne give det videre til andre kørere", fortæller Tommy Schröter, der foruden sin erfaring fra racerbanen også er uddannet kørelærer. Desuden tager han lige nu en uddannelse som DIF-coach, så alle værktøjer er på plads.

Den sønderjyske racerkører - og nu også racerrådgiver - vil tage udgangspunkt i talentet og fungere som sparringspartner med køreren, familien og en eventuel uddannelse.

"Motorsport er en livsstil, og hvis ikke omgivelserne er indrettet efter det, bliver det aldrig helt godt. Når baglandet er i orden, har man ro i hovedet til at fokusere på sine mål", siger Tommy Schröter.


Tommy Schröter
(Foto: Gripping Media)

"Rådgivning er et karriere-krav"

En kører, der allerede nu har valgt at bruge Tommy Schröter som motorsportsrådgiver, er gokart-talentet Jacob Kallestrup. Den 16-årige gokartkører, der i de seneste sæsoner har kørt for RBR Kart Team, ser store muligheder i at nyde godt af 25 års erfaring:

"Der er så hård kamp for at skabe sig en karriere i motorsport, og med Tommy's hjælp føler jeg at jeg får et ekstra skub i den rigtige retning."

"Tommy hjælper mig med at sætte nogle realistiske mål, som vi sammen holder mig oppe på. Samtidig får jeg en forståelse for mange af de ting, der foregår omkring mig."

Tommy Schröter og Drive4Fun er til stede ved Danish Racing Show i den kommende weekend, hvor man også vil kunne se nærmere på VideoVBOX-systemet samt motorsportsforsikringer fra Ermis Insurance. På samme stand vil man også kunne se nærmere på den lynhurtige Ginetta G50, som passer perfekt ind i både DEC og SSC-klasserne.

Drive4Fun.dk
Tommy Schröter
Telefon: 2941 6568

Kim

Læs mere om:
  • Tommy Schröter
  •      ASETEK SIMSPORTS