Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Rally Championship

Sébastien Ogier til VW med øjeblikkelig virkning

WRC 
24/11/11 

World Rally ChampionshipSébastien Ogier og hans medkører, Julien Ingrassia, har underskrevet kontrakt med VW der i 2013 sæsonen vil deltage i World Rally Championship.
Meddelelsen kommer få dage efter at han blev opsagt fra sin kontrakt med Citroen, der har valgt at Mikko Hirvonen skal have Sébastien Ogiers plads. Og det endda på trods af at Sébastien Ogier har et år tilbage af kontrakten hos Citroen.
 

VW har skrevet kontrakt med den første kører til bilmærkets kommende indsats i WRC serien. Det blev Sébastien Ogier og hans medkører Julien Ingrassia der er kommet på kontrakt hos VW. Kontrakten er trådt i kraft med øjeblikkelig virkning


Sëbastien Ogier og Julien Ingrassia ved deres nye 'værktøj'
(Foto: Volkswagen)

VW deltager i 2013 sæsonen i WRC serien med en ny-udviklet Polo R WRC model. De første testkørsler er allerede foretaget og snart skal Sébastien Ogier i aktion i bilen også.


Den nye VW Polo R WRC racer
(Foto: Volkswagen)

I 2012 skal bilen udvikles så entreen i 2013 sker for fuld styrke. Og ikke nok med at VW har sikret sig dette års nummer 3 i WRC, man forhandler også med den tidligere stjerne Carlos Sainz. Carlos Sainz skal dog ikke køre men istedet være ekspert rådgiver for VW.

Sébastian Ogier starter allerede i den første weekend som officiel VW kører idet han deltager i Race Of Champions der i år køres i Düsseldorf.

Dons

Læs mere om:
  • Sebastien Ogier
  •  
     

    World Rally Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS