Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

'Jeg kører lige op med Mark Webber'

Formel 1 
23/11/11 

Ovenstående udtalelse er kommet fra Jean-Eric Vergne efter at Young Driver Testen i Abu Dhabi blev afsluttet i sidste uge.
Og måske har den unge kører noget at have det i efter et topresultat i World Series by Renault og efter at have været hurtigste kører i alle tre dage som testforløbet i Abu Dhabi varede.
 

Jean-Eric Vergne rider på en af de rigtig gode bølger i år. Først flere sejre og et topresultat i World Series by Renault, og så efterfølgende hurtigste kører alle dagene i Abu Dhabi hvor Young Driver Testen blev afviklet i sidste uge.

Helt korrekt udtalte Jean-Eric Vergne at hvis han fik chancen i en Red Bull racer i et Grand Prix, at så ville han ikke gøre det dårligere end Mark Webber.

Tilsyneladende har han noget at have sine udtalelser i med de imponerende resultater han har lavet i år.
Red Bull Racing har ikke lagt skjul på at de kigger efter en afløser for Mark Webber den dag at samarbejdet ophører. Men Jean-Eric Vergne er ikke alene om buddet. I køen står også Jaime Alguersuari, Sebastien Buemi og Daniel Ricciardo som alle har samme intention som Jean-Eric Vergne. I første omgang må målet være at få et af sæderne hos Toro Rosso teamet, og så gå videre derfra.

Det er for så vidt det de andre nævnte kørere har gjort og gør. Spørgsmålet er hvem der får chancen først. For som Jean-Eric Vergne også siger så er de fleste teams forsigtige med at tage en alt for ung og uerfaren kører ind. De seneste der har gjort det er McLaren, da Lewis Hamilton fik chancen.

Allerede på fredag får Jean-Eric Vergne chancen igen når han i den første fri træning i forbindelse med det brasilianske Grand Prix, skal køre den ene af Toro Rosso bilerne.

Dons

Læs mere om:
  • Jean-Eric Vergne
  • Red Bull Racing
  • Scuderia Toro Rosso
  •      ASETEK SIMSPORTS