Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Mercedes GP med nyt udstødningssystem

Formel 1 
19/11/11 

Ligesom Williams teamet gjorde, så benyttede Mercedes GP teamet sig også af at få testet nye dele til 2012 raceren af i forbindelse med 'Young Driver Test' dagene i Abu Dhabi.
Det var dog kun på sidstedagen at Mercedes GP testede det nye system. Denne test blev kørt af Sam Bird.
 

Det nye og ændrede reglement for udstødsningssystemet og især anvendelse af udstødningsgasserne giver en ny udfordring for teamene.

Williams testede deres 2012 udgave allerede på førstedagen af den store talent-test i Abu Dhabi. På sidstedagen havde Mercedes GP besluttet sig for at deres udgave af systemet skulle testes.

Og ligesom Williams udgaven var denne førsteudgave af det nye system, udformet sådan at udstødsningsgasserne bliver ledt ud mod bagvingen af fritliggende og delvist opretstående udstødningsrør. Ideen med at lede udstødsningsgasserne hen over bagvingen er ikke ny, men nu skal man til at udvikle den vej igen, ihvertfald hos Williams og Mercedes teamene der er de første der har 'officielt' har testet det nye system.

Dons

Læs mere om:
  • Mercedes GP
  • Williams F1 Team
  •