Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Mød Kean Kristensen på Danish Racing Show

Diverse 
18/11/11 

Der er god mulighed for at møde den unge danske racerkører
I den sidste weekend af november afholdes Danish Racing Show i Benløse ved Ringsted, og her vil Kean Kristensen være at finde. Det er ikke som gæst, men som udstiller, man kan møde den 16-årige racerkører fra Herlev.
 

”Jeg har en stand på udstillingen, hvor man kan møde mig. Børnene kan få en autograf, og så kan de voksne få en snak med mig om min sæson i den tyske Formel ADAC Master-serie,” fortæller Kean Kristensen. ”Jeg præsenterer også onboard-optagelser fra nogle af de løb, jeg har kørt i år, og det plejer altid at være sjovt for publikum at se og ikke mindst snakke med mig om.”

Men til Danish Racing Show medbringer Kean Kristensen også en Fiat Stilo Abarth, der er bygget op til race efter alle kunstens regler.

”I Racebuilding.dk råder vi over otte sådanne biler, som vi bruger til arrangementer for firmaer og virksomheder, som gerne vil tilbyde deres kunder nogle anderledes oplevelser,” forklarer Kean Kristensen. ”Vi kan fragte bilerne derhen, hvor firmaerne ønsker det, og så kan vi arrangere en sjov dag, hvor der kan blive givet gas.”

Selv om man som racerkører helst vil tilbringe sin tid i en racerbil med et rat i hænderne, glæder Kean Kristensen sig til at deltage i Danish Racing Show.


Kean Kristensen deltager i Danish Racing Show.
Her ses han øverst på podiet i Østrig.
(Foto: Jeroen Vermeeren)

”Det er sjovt og spændende at møde mennesker på denne måde. Der er dem, som spørger løs med det samme, og så er der dem, som er ved at brænde inde med et spørgsmål, som de gerne vil af med. Det er virkelig interessant at få skabt en dialog med dem alle sammen,” siger Kean Kristensen. Han er dog ikke helt uvant med rollen.

”I Herlev har jeg haft et arrangement med min racerbil fra Motopark Academy og vores Stiloer. Til de tyske løb har vi meet the drivers, hvor man kan komme og få autografer, og så var jeg senest med på DASU’s og Dansk Metals stand ved Biler for alle i Herning.”

Danish Racing Show finder sted på Roskildevej 111 i Benløse ved Ringsted. Fredag er der åbent fra klokken 13.00 til 18.00, mens åbningstiderne lørdag og søndag er fra 10.00 til 16.00.


Læs mere om:
  • Kean Kristensen
  •