Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA F3 International Trophy

Stor udfordring for Kevin Magnussen

FIA F3
International
Trophy 

17/11/11 

Skal starte bagerst i Macau
Kevin Magnussen er stillet over for store udfordringer ved det prestigefyldte Formel 3 gadeløb i Macau, efter at han ved dagens kvalifikation fik en straf, der betyder, at han skal starte bagerst til lørdagens første løb.
 

Kevin havde ellers imponeret i formiddagens træning, da han på en regnvåd bane satte sjette hurtigste tid og var hurtigste mand i Carlin teamet til trods for, at det var hans allerførste omgange på den meget svære og udfordrende bybane.


Kevin Magnussen skal starte bagerst til lørdagens første løb.
(Foto: Jakob Ebrey)

I eftermiddagens kvalifikation kom Kevin desværre på banen på et tidspunkt, hvor regnvejret var taget til og han kunne ikke matche de hurtige tider, der var sat i starten af kvalifikationen, der var blevet afbrudt af et sammenstød forårsaget af Mehri, der netop havde sat kvalifikationens hurtigste tid. Kevins tid på den meget våde bane rakte til en placering som nummer 14, men desværre for Kevin blev hans kvalifikation også ødelagt af et sammenstød foran ham. To biler blokerede banen og Kevin nåede at ramme den ene af bilerne, inden han selv stod stille. Berøringen var meget let og Kevin kunne fortsætte med samme front på bilen, men løbsledelsen takserede det med en straf, der betyder at Kevin, ligegyldigt udfaldet af fredagens anden kvalifikation, skal starte som nummer 30 og bagerst.

”Jeg synes, jeg er blevet straffet alt for hårdt” siger Kevin fra Macau. ”Det var en meget let berøring, men da det skete under gule flag, mente løbsledelsen altså, at jeg skulle idømmes den hårde straf. Det er selvfølgelig rigtig, rigtig ærgerligt. Jeg føler mig godt tilpas i gaderne og havde virkelig satset på et topresultat, men det bliver svært nu. Men med lidt held, god løbsfart og masser af overhalinger, kan jeg måske stadig nå langt op i feltet”.


Kevin Magnussen syntes, han er blevet straffet alt for hårdt af løbsledelsen.
(Foto: Jakob Ebrey)

Fredag bliver der igen afviklet træning og kvalifikation inden første løb afvikles lørdag. Lørdagens løb afgør startplaceringerne til hovedløbet, der afvikles søndag.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • 20/11/11 - Macau - FIA F3 International Trophy
  • Kevin hårdt straffet i Macau
  •