Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA F3 International Trophy

Kevin hårdt straffet i Macau

FIA F3
International
Trophy 

17/11/11 

Danske Kevin Magnussen får det meget svært i Macau, da han er blevet idømt den hårdest mulige straf - at skulle starte fra sidstepladsen. Det sker efter at løbsledelsen mener at danskeren ignorerede de gule flag i tidtagningen og var skyld i et sammenstød.
 

Mange kørere fik straffe for at have krydset den gule pitlane streg - det koster tre placeringer for blandt andet den hurtigste kører i den første tidtagning, Roberto Merhi. Værre er det gået for danske Kevin Magnussen. Han er blevet dømt til at starte bagerst for at have ignoreret de gule flag og ramt Felix Rosenqvist. Svenskeren har dog også selv fået en straf for en lignende forseelse, samt en yderligere straf på 3 placeringer for at have krydset den gule linje. Derfor starter Magnussen og Rosenqvist fra bagerste startrække i lørdagens kvalifikationsløb.

Unægtelig en svær start på weekenden for Kevin - og det er noget nær en umulig opgave at få noget brugbart resultat med hjem fra Macau.

Benji

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Macau
  • 20/11/11 - Macau - FIA F3 International Trophy
  • Macau - Kvalifikation 1
  •