Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Michael Outzen indgår samarbejdsaftale

DTC 
16/11/11 

DTC - Danish Thundersport Championship - med Exerzice Odense
Michael Outzen er i fuld gang med sine forberedelser til sin 2012 sæson, som byder på mange interessante tiltag.
Et af de projekter, som der i skrivende stund arbejdes på, er den nye DTC serie som vil være Danmarks nye superliga inden for motorsport.
 

Med V8 motorer, 500hk og 20 professionelle racerkører er der dømt race som man kan huske det fra DTC’s velmagtsdage. Men at håndtere sådan en bil med 500 hk og baghjulstræk kræver forberedelse af den fysiske form.

Michael Outzen har igennem sin karriere lagt stor vægt på fysisk forberedelse men nu vil Odenses flotteste motionscenter, Exerzice, hjælpe Michael Outzen med at holde formen vinteren over.

Michael Outzen:
Jeg er super glad for at vi indgår denne aftale. Alle der træner ved hvor udmattende det kan være at skulle ud og løbe i vinterhalvåret med blæst, kuld og mørke. Exerzice tilbyder mig dejlige lyse lokaler, professionelle instruktører og træningshold til når den almene træning bliver for triviel.

Michael OutzenLæs mere om:
  • Michael Outzen
  •