Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1 - test

Test af nye Pirelli Formel 1 dæk

Formel 1
Test 

17/11/11 

Alt imens en række kørere og teams i disse dage ser hinanden an, og flere teams også forbereder sig til næste sæson, så har Pirelli der jo leverer dækkene til Formel 1 også travlt.
De leverer i forbindelse med Young Driver Test dagene på Yas Marina Circuit alle dæk. Det gælder både 2011 specifikationerne, men sandelig også de specifikationer der skal køres med i næste sæson.
 

Det er en enestående testmulighed for Formel 1 dækleverandøren Pirelli at få testet de kommende compounds. De forskellige 2012 specifikationer bliver i disse dage testet i Abu Dhabi.

Pirelli arbejder hårdt med at udvikle og forbedre deres dæk. Pirelli har annonceret at alle deres Formel 1 dæk vil blive ændret undtagen supersoft compound dækket der forbliver uforandret.

Udover at compoundblandingen bliver tilpasset, så er det især profilen der ændres. Man har designet dækkene så profilen bliver mere firkantet for at opnå en om mulig endnu større trædeflade afhængig af hjulopsætningen. Ydermere har man arbejdet med at undgå at dækkene laver 'blister'.

Pirelli har selvfølgelig et tæt samarbejde med alle teams i disse dage hvor masser af data opsamles til videre brug. Pirelli lover allerede nu at dækkene i 2012 vil være væsentlig forbedret.

Dons

Læs mere om:
  • Yas Marina Circuit
  • 17/11/11 - Yas Marina Circuit - Formel 1 Test
  •