Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

DTM fremfor Formel 1

DTM 
17/11/11 

DTMDet valg er truffet af Christian Vietoris som i denne sæson har kørt DTM i et af Mercedes teamene.
Efter DTM finalen fornylig på Hockenheim blev han ellers lovet af Lotus Renault GP chefen Eric Boullier om han kunne teste for Lotus Renault GP i forbindelse med Young Driver Test dagene i Abu Dhabi.
 

I første omgang havde Christian Vietoris faktisk også sagt pænt ja tak til tilbuddet, men ved nærmere eftertanke, valgte han alligevel at skifte mening. Mercedes stod nemlig i baggrunden og tilbød Christian Vietoris en 3-dages test i den nye Mercedes 2012 DTM racer - som også testes i denne uge.

Christian Vietoris har i denne sæson kørt med både i DTM og i Grand Prix 2 serierne, og hvor han i sidste nævnte vandt to løb. Valget er ganske givet faldet på DTM hvor der er større udsigt til et sæde end i Formel 1. Christian Vietoris var kun stillet testen i udsigt hos Lotus Renault GP og ikke andet. Hos Mercedes er der væsentlig større chance for et sæde i næste sæson.

Dons

Læs mere om:
  • Christian Vietoris
  •