Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Tæt fight om titlen i Macau

WTCC 
16/11/11 

Der er to kørere tilbage der kan vinde verdensmesterskabet for kørere i WTCC. Det er ikke uventet to Chevrolet Cruze kørere der skal afgøre kampen mellem sig.
Der er kun 20 points mellem dem og da der gives dobbelte points i Macau, er der ekstra meget at køre for. Giver det gnister mellem dem som det har gjort tidligere i denne sæson?
 

Yvan Muller er i øjeblikket i føring i mesterskabet med 20 points foran Robert Huff. Det er de eneste to kørere der er tilbage i titelkampen. De to finaleløb er der mange der ser frem til af flere grunde.

Først og fremmest skal der findes en verdensmester og med dobbelte points i begge løb, er der noget at køre for, for begge kørere. Dernæst er der mange der ser frem til duellen mellem de to. De har tilsyneladende haft flere tvister undervejs i denne sæson, og spørgsmålet er om at der vil komme episoder undervejs.

Begge undgår at omtale tidligere episoder i deres officielle meddelelser forud for finalen i Macau. Yvan Muller siger at det for så vidt er ligegyldigt med pointsforskellen lige nu. Som tingene er, kan det kun afgøres i løbene. Robert Huff er noget ærgerlig over at han ikke fik flere points ud af løbene i Shanghai end han gjorde. Der er lagt op til race med den højeste spændingsfaktor i Macau.

Dons

Læs mere om:
  • Robert Huff
  • Yvan Muller
  • RML
  • Macau
  • 20/11/11 - Macau - WTCC - FIA VM
  •