Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Nico Rosberg forlænger med Mercedes GP

Formel 1 
10/11/11 

Nico Rosberg og Mercedes har vel som ganske ventet forlænget kontrakten. Der er tale om en fler-årig kontrakt som foreløbig løber til og med 2013, og med indbygget option for yderligere forlængelse.
Dermed får Mercedes GP i hvert fald den samme kørersammensætning som i 2010 og 2011 også i 2012.
 

Nico Rosberg og Mercedes GP er blevet enige om at forlænge Rosbergs kontrakt med ihvert fald yderligere to sæsoner med option for yderligere forlængelse.

Det betyder også at Mercedes GP får samme kørersammensætning i 2012, idet de nævner at Michael Schumacher udgør den anden del af kørersammensætningen i næste sæson.

Som sædvanlig er der kun rosende ord i deres respektive meddelelser om hinanden, men fakta er at Nico Rosberg for Mercedes har kørt 217 points ind på kontoen, men mangler en sejr. Det kan der så være mange årsager til. Både Mercedes GP og Nico Rosberg håber og tror på at i 2012 kommer den første sejr.

Dons

Læs mere om:
  • Nico Rosberg
  • Mercedes GP
  •