Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ny sportsdirektør hos Team Lotus

Formel 1 
08/11/11 

Team Lotus - som det hedder endnu - har ansat en ny sportsdirektør. Det er Steve Nielsen, der har mange års erfaring fra forskellige teams i Formel 1.
Steve Nielsen erstatter Dieter Gass, som nu flytter tilbage til Tyskland for tage fat på en ny beskæftigelse.
 

Steve Nielsen har efterhånden en meget lang karriere hos forskellige teams i Formel 1. Han har været hos det daværende Team Lotus, Tyrrell, Arrows og Benetton inden han i 2000 blev udnævnt til sportdirektør hos Benetton og siden har været i teamet efter det blev overtaget af Renault.

Nu er han så tilbage hos Team Lotus (Caterham) hvor han først og fremmest overtager jobbet efter Dieter Gass, men også skal sikre den forsatte udvikling på hans område i teamet.

Udover nyansættelsen af Steve Nielsen, så har Team Lotus også annonceret en forlængelse af kontrakten med teammanager Graham Watson.

Dons

Læs mere om:
  • Lotus Racing
  •