Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC Formel Masters

Jacob Nørtoft tester Formel ADAC

ADAC
Formel Masters 

08/11/11 

- Skal til Holland og teste den 10.-11. november
Den lokale racerkører Jacob Nørtoft er inviteret til at teste Formel ADAC for det østrigske team Neuhauser Racing, der ledes af den tidligere Formel 3-kører Hannes Neuhauser. Neuhauser Racing har deltaget i Formel ADAC siden 2008.
 

Testen foregår den 10-11. november på Circuit Park Zandvoort i Holland. Her skal Jacob Nørtoft teste bilen og sammen med teamet finde ud af, om et samarbejde kunne blive aktuelt i 2012.

Jacob Nørtoft er efter sin sølvmedalje i Formel Ford her i efteråret blevet kontaktet af flere teams fra forskellige formelklasser, der har været imponeret over den unge kørers talent.

Og det er langt fra afklaret, hvor han fortsætter karrieren i sæsonen 2012.

- Først og fremmest glæder jeg mig. Jeg har gennem tiden testet flere forskellige Formel-klasser, men det er første gang efter mit avancement fra gokart til formelbil - og første gang efter en hel sæson i en Formel-serie – at jeg skal teste for et team. Det bliver derfor meget interessant at se, hvor meget jeg har udviklet mig, siger Jacob Nørtoft.

Jacob Nørtoft er i øvrigt netop fyldt 18 år og har erhvervet sig et rigtigt kørekort. I første forsøg…

Anne Kraufeldt


Læs mere om:
  • Jacob Nørtoft
  • Neuhauser Racing
  •