Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Team Engstler med 4 biler i Macau

WTCC 
14/11/11 

I lighed med tidligere og for så vidt også de seneste afdelinger i World Touring Car Championship, så vil Team Engstler også i stille op med 4 biler til sæsonfinalen i Macau.
Udover Kristian Poulsen og Franz Engstler selv, så vil teamet stille op med to yderligere. Den ene af bilerne - den gamle 320si model var egenligt annonceret afsat til Charles Ng, men denne bil er nu afsat til Jo Rosa Merszei.
 

Jo Rosa Merszei er født i Hong Kong, men har de sidste mange år været bosat i netop Macau, hvor WTCC feltet om få dage kører afslutningsløbet for denne sæson. Jo Rosa Merszei har i sin efterhånden temmelig lange karriere været inde omkring mange klasser. Han har dog touringcar erfaring med deltagelse i de seneste 2 års WTCC finaler i Macau.

Føromtalte Charles Ng kørte i en af Engstler teamets 320 TC modeller i Shanghai, mens den gamle 320si kørtes af Fabio Fabiani. En af de to nævnte må give plads til Jo Rosa Merszei.

Dons

Læs mere om:
  • Team Engstler Motorsport
  • Macau
  • 20/11/11 - Macau - WTCC - FIA VM
  •