Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

HRT og Williams forsætter deres samarbejde

Formel 1 
04/11/11 

Hispania Racing Team - i daglig tale kaldet HRT - har forlænget deres samarbejde med kollegaerne og konkurrenterne fra Williams teamet.
Faktisk er det også en udvidelse idet HRT teamet udover teknisk assistance i fremtiden også vil anvende det KERS system som Williams teamet anvender.
 

HRT og Williams teamet er blevet enige om at forsætte det samarbejde der ved årets udgang har varet i 2 sæsoner. Den nye aftale løbet til udgangen af 2012 sæsonen med option for en ny forlængelse.

HRT har til en vis grad haft succes med samarbejdet med Williams teamet. Det har dog ikke udmøntet sig særlig tydeligt på banerne, og det kan der være mange årsager til. Men ihvertfald har HRT besluttet at forsætte med det tekniske samarbejde.

Man er blevet enige om at HRT som en ny del af aftalen, i 2012 blandt andet skal anvende Williams teamets ultra kompakte gearkasse. Men også det KERS system med tilhørende komponenter vil indgå i HRT bilerne i næste sæson.

I de seneste måneder har teamets udviklingsafdeling arbejdet med den nye F112 model. Der er godt 60 mennesker ansat i den afdeling, og med udvidelsen af den nye samarbejdsaftale, vil man udvide staben yderligere.

Dons

Læs mere om:
  • Hispania Racing
  •