Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Race of Champions

Første russer med i Race Of Champions

Race of
Champions 

03/11/11 

Race of ChampionsFor første gang nogensinde i Race Of Champions historie, skal Tom Kristensen konkurrere mod en russisk kører.
Det er lykkedes for arrangørerne af Race Of Champions at få en aftale i stand med Formel 1 køreren Vitaly Petrov, som dermed bliver den første russer i feltet, og rent faktisk også den første øst-europæer.
 

Vitaly Petrov bliver første russiske kører i det berømte event Race Of Champions. Og faktisk også første øst-europæer. Vitaly Petrov er en af de få kørere i Formel 1 der ikke har været omkring gokart sporten. Derimod startede det med rally og forskellige former for race på is-underlag.

Det forlyder endnu ikke om hvorvidt Vitaly Petrov skal deltage i lørdagens Nations Cup. Det kræver at man finder en anden russisk eller øst-europæisk kører, så man kan danne en rimelig geografisk konstellation. Lidt det samme man i flere år har gjort med Tom Kristensen og Mattias Ekström.

Dons

Læs mere om:
  • Vitaly Petrov
  • 04/12/11 - Esprit Arena - Düsseldorf - Race of Champions
  • Tom K. igen med i Race Of Champions
  •  



    ASETEK SIMSPORTS