Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 NEC

Nyt sæde til Johan Jokinen

Formula Renault
2.0 NEC 

26/10/11 

Efter at have kørt to løb i denne sæson for det danske KEO Racing team med god succes, er de to parter blevet enige om at forlænge samarbejdet også i 2012.
Johan Jokinen kørte to løb for KEO Racing på henholdsvis Monza og Catalunya banerne, hvor han brillerede med nogen ganske fremragende omgangstider. Begge steder var han næsthurtigste kører.
 

Johan Jokinen skal køre for 2010 mestrene fra KEO Racing i den kommende 2012 sæson. Efter at have kørt 2 løb for teamet her i afslutningen af 2011 sæsonen, er man blevet enige om at forsætte samarbejdet.

"Jeg kender teamet rigtig godt og teamet er ligeså opsatte på at vinde løb som jeg er, og sammen skal vi prøve at vinde et af de hårdeste mesterskaber i Europa."

"Jeg synes rigtig godt om den seneste udgave af Renault raceren, der er en virkelig god bil at køre i. Jeg ser frem til at teste i raceren for blandt andet bedre at kunne tilpasse mig til raceren."

Teamejer Kim Olsen siger blandt andet i forbindelse med den nye kontrakt at teamet er glade for at have Johan Jokinen med i teamet.
"Jeg har kendt Johan siden han kørte i gokart og jeg er overbevist om at han både har evnen og viljen til blive mester for os. Vi har haft virkeligt dygtige ingeniører til at udvikle bilen for os og vi er sikre på at vi sammen med Johan kan forsætte dette arbejde."

Teamchef Lars Angström er i fuld gang med at planlægge det kommende testforløb for Johan Jokinen og teamet.
"Vi lejer en garage på Valencia banen og vil være der fra starten af december måned. Det giver os bedre mulighed for at teste, men vil også øge opmærksomheden på os selv i forhold til både andre kørere og på højt kvalificeret personale. Vores mål er at blive et stort og internationalt team. Vores nuværende trailer er sammen med en hel del udstyr sat til salg, men vi er tilbage i den nye sæson med nyt udstyr og et helt nyt look."

Kim Olsen
KEO Racing


Læs mere om:
  • Johan Jokinen
  • KEO Racing
  •