Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 2000

Fuldt hus i DM finalen samt DM bronze til Michael Holm Markussen

Yokohama 2000 
19/10/11 

Der var spænding til det sidste, da mesterskabet endnu ikke var afgjort inden DM Finalen på Padborg Park, og Michael fortsat lå stærkt til 3. pladsen, med et forspring på 25 point ned til nr. 4.
 

Michael var hurtigst i træningen, og vandt også tidtagningen med 15/100 sekund ned til nr. 2, men da de skulle køre 3 klasser sammen og Citroën DS3 klassen på papiret er hurtigere, skulle Yokohama Gruppe N starte bag alle Citroën’erne. Derfor gav en pole ikke fri bane foran.

Da første heat startede, var Michael allerede oppe ved de 7 forankørende Citroën’er ved første sving, men måtte bremse hårdt op for at undgå sammenstød, hvilket gav Lasse Rolighed mulighed for at komme forbi. Det varede dog ikke længe før Michael fik generobret førstepladsen, og da han havde god fart i bilen, fortsatte han overhalingerne forbi Citroën’erne, så han også kom først af alle over målstregen.

Førstepladsen i første heat, betød en startplacering som nr. 6 i andet heat, men stadig med Citroën’erne forrest. Det var nu begyndt at regne og selvom DM bronzen allerede var i hus, kører Michael altid for at vinde, og han fortsatte de gode takter fra første heat, og kørte sig sikkert op gennem feltet til dagens anden førsteplads. Dermed beviste han sine racerevner og at DM bronzemedaljen var velfortjent.

Michael opnåede i alt 5 førstepladser gennem hele sæsonen, hvilket Danmarksmesteren Lasse Rolighed også gjorde, kun overgået af sølvvinderen Steffen Larsen, der opnåede 6 sejre.


Hygge med familien Sørensen, med fejring af DM sølv til Henrik Sørensen i Suzuki Swift og DM bronze til Michael i Yokohama Gruppe N

Med en veloverstået racersæson uden skader venter vinterpausen, hvorefter tiden og økonomien må vise hvad der sker til næste sæson. Michael er i hvert fald klar under fanerne, hvis der dukker nye muligheder op.

Stor tak til sponsorer, familie og mekanikere for støtte gennem hele sæsonen, samt til familien Sørensen, som vi har stået i telt med næsten hver gang.

m-racing
Cliff Markussen


Læs mere om:
  • Michael Holm Markussen
  • Padborg Park
  • 09/10/11 - Padborg Park - Yokohama 2000 - DM
  •