Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

K-Motorsport tester

Danish
Touringcar
Challenge 

16/07/02 

- før løbet på Ring Knutstorp
I går var der gang i DTC forberedelserne for K-Motorsport, Jacob Kristensen kørte den første test med Honda'erne efter at de er kommet hjem fra Italien igen.
 

Begge teamets Honda Civic racere har været ned hos JAS i Italien som har bygget racerne til teamet, for at de kunne blive opdateret og samt gået efter, ud fra de erfaringer som teamet og kørerne har indhentet i den første halvdel af sæsonen.


Jacob Kristensen under testen på Randers KTA i går.
(Foto: "Dr. Erik Slem")

Testen var en såkaldt "shake-down" test og den foregik på Randers Køretekniske Anlæg.
"Bette K" testede med begge racere, og bortset fra et problem med motorstyringsboksen på hans egen racer, så gik dagen efter hans mening godt, og specielt de nye store skivebremser foran på racerne var en positiv oplevelse.

Nu er bilerne hjemme på racerværkstedet, for en sidste check-up, inden de på onsdag transporteres til Ring Knutstorp i Sverige, hvor den næste afdelig af DTC mesterskabet bliver kørt den kommende weekend.


Carl Erik Kristensen er ved at gøre sig klar til at afprøve Honda'erne selv.
(Foto: "Dr. Erik Slem")

Også teamchef Carl Erik "Burton" Kristensen var ude og teste. Så selv om "Lille Larsen" var blevet hjemme, så var der fuldbemanding på racerne.


Hr. Nielsen