Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 2000

Det blev teknikken der afgjorde mesterskabet

Yokohama 2000 
20/10/11 

i Yokohama 2000 Cup
Da sidste afdeling af Yokohama 2000 Cup gik i gang på Padborg Park var der kun 9 point, der skilte nummer 1 og 2 i mesterskabet. Steffen Larsen førte med Lasse Rolighed Petersen på andenpladsen. Så det hele skulle afgøres i de 2 heats.
 

Træningen gik i gang tidlig søndag morgen, alle kom godt i gang på den kolde bane, selv om tiderne var noget på den langsomme side. Michael Holm Markussen var hurtigst efterfuldt af Lasse Rolighed Petersen og Steffen Larsen.

Da man troede alle var kommet på banen til tidstagningen, manglede den mesterskabs førende Steffen Larsen, der ikke kunne få startet sin bil. Der var nu kommet lidt varme i banen som også kunne ses på tiderne, der var kommet ned i det normale for Yokohama 2000 Cup. Michael Holm Markussen var stadig hurtigst efterfuldt af Lasse Rolighed Petersen og Anders Christensen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Da starten til Heat 1 gik, var Steffen igen med. En god start fik ham helt frem i feltet. Det viste sig dog hurtig at Steffens bil ikke kørte rigtig, og han fladt hurtig ned gennem feltet igen og slutte heatet på en 6. plads. Der var ingen som kunne følge med Michael Holm Markussen, der førte fra start til slut, Lasse Rolighed Petersen blev 2´er med Anders Christensen på 3. pladsen.

Nu var kampen om mesterskabet i Yokohama 2000 Cup tætter end nogensinde. Steffen og Lasse havde begge 276 point inden heat 2, så spændingen var helt i top.

Da tiden kom til heat 2 var alle på banen igen. Steffen Larsen skulle starte fra polposition og Lasse nede fra 5. startplads. Starten gik og alle kom godt af sted, men nede i første sving fik Steffen Larsen bremsesvigt og måtte igennem pitten. Få omg. senere måtte Steffen helt udgå, det samme gjorde hans mesterskabsdrøm. Lasse Rolighed Petersen valgt nok derefter bare at køre bilen hjem og slutter på en 4. plads i heatet. Michael Holm Markussen var der ingen, som kunne røre denne weekend, han vandt efter flot kørsel også heat 2, med Andersen Christensen på 2. pladsen og Søren Marquard Sejersen på 3. pladsen. Søren fik hermed sæsonens første podieplads.

Lasse Rolighed Petersen blev Danmarksmester i Yokohama 2000 Cup, med Steffen Larsen på 2.pladsen og Michael Holm Markussen på 3. pladsen.

Der skal lyde et stort tillykke med mesterskabet til Lasse, samt en TAK til alle kørende i Yokohama 2000 Cup for sæsonen 2011 og håber vi ses i 2012

Brian Jakobsen
Køreforeningen Gr. N


Læs mere om:
  • Lasse Rolighed Petersen
  • Michael Holm Markussen
  • Steffen Larsen
  • Padborg Park
  • 09/10/11 - Padborg Park - Yokohama 2000 - DM
  •