Championship

19/10/11

DEC - Danish Endurance Championshipfor Kennie Frydkjær Jensen og hans team
For Kennie Frydkjær Jensen (Hillerød) og hans medkørere hos Team Sally Racing, Martin Gøtsche (Herlev) og Peter Obel (Kalundborg), sluttede sæsonen en times tid før det ternede flag blev viftet for sidste gang i denne sæsons udgave af Danish Endurance Championship.

Efter godt tre ud af fire timers finale-løb, måtte Peter Obel i en sky af olie-røg søge tilbage i pit efter ganske få omgange i bilen - med en motor der havde opgivet ævred.

Motor-havariet blev samtidig kulminationen på en generelt frustrerende lørdag:
En ændret strategi op til tidtagningen var ingen succes og Kennie Frydkjær fik blot 18-bedste tid - ud af i alt 20 biler til start.

Dermed var der allerede fra start langt op til den generelle tredje-plads i Clio Divisionen, der både var målet for sæsonen og, med en top-placering i finale-løbet, også inden for rækkevidde.

Kennie Frydkjær Jensen i Sally Racing’s Clio for enden af langsiden på Padborg Park
(Foto: Steen Gøtsche)

Som første kører i Clio'en, skulle Kennie selv forsøge at forbedre placeringen, men i de første 20 - 25 omgange så det noget mørkt ud og han forblev blandt de bageste i feltet.
Om det var bilen der blev hurtigere eller køreren, der var længe om at finde rytmen er uvist, men godt en halv time inde i løbet, begyndte omgangstiderne at matche de hurtige Renault Clio'er på banen og efter 1½ time i bilen, kunne Kennie overlade bilen til Martin Gøtsche - nu på en samlet niende-plads.

En koncentreret Kennie Frydkjær Jensen gør sig klar til jagten på de nærmeste konkurrenter
(Foto: Vitesse Racing)

Martin kørte et stabilt 'stint', men lige lidt hjalp det, for blot tre omgange efter at Peter Obel var kommet i bilen, var løbet og dermed sæsonen slut for Team Sally Racing.

Resultatet betød, at den ønskede tredje-plads blev vekslet til en skuffende syvende-plads i slut-stillingen i Clio-divisionen samt en syvende-plads i distance-mesterskabet med i alt 2.026,7 tilbagelagte kilometer i årets fem DEC-afdelinger.

Nu da 2011-sæsonen nu er slut, vil Vitesse Racing gerne takke Team Sally Racing, deres fokuserede teknikere og tank-folk, Kennie’s med-kørere Peter Obel og Martin Gøtsche samt ikke mindst vores allesammens mad-mor, Pia Sally, for en god, lang og spændende sæson