Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperSport 600 VM Series

Robbin Harms punkterede i Portimao

SuperSport
600 VM Series 

19/10/11 

- nu gælder det 2012
Danmarks bedste Road Racing kører Robbin Harms tabte i bogstaveligste forstand pusten i finaleløbet i Supersport verdensmesterskabet, som søndag eftermiddag fandt sted på Portimao racerbanen ved Algave-kysten i Portugal. Ikke Robbin Harms selv, men fordækket på Honda motorcyklen var punkteret, da starten gik og hurtigt var danskeren ude af løbet.
 

"Mere uheld er svært at finde," var Robbins første kommentar efter sæsonfinalen, men han så hurtigt fremad igen: "Nu gælder det om, hurtigst muligt at få fundet ud af, hvordan 2012 skal se ud og så komme videre." Robbin Harms har altid evnet at se optimistisk på fremtidige muligheder.

Dermed sluttede 2011 sæson'en ikke ligefrem som den hurtigere dansker havde satset på. I første sæsonhalvdel gik det fint med en stribe topplaceringer. Men i 2. sæsonhalvdel var det frit fald. Tekniske problemer af den uforudsigelige slags og siden tab af hovedsponsoren gjorde det til en næsten umulig opgave at komme tilbage i kampen. En pokal for hurtigste omgangstid på Silverstone Grand Prix banen var undervejs dog et af de positive resultater i 2. sæsonhalvdel.

"Heldigvis bliver man internationalt ikke alene målt på sine sidste resultater, men udfra et samlet billede af det, man har præsteret og forventninger til, hvad man fremover vil kunne præstere," siger Robbin Harms.

Supersport verdensmesterskabet begynder i 2012 som i år på den australske Philip Island racerbane sidste weekend i februar.

Resultat, Supersport VM, 12. afd. Portimao, Portugal. 16. oktober 2011:
1. C. Davies (GBR), Yamaha YZF R6, 35m31,062s
2. D. Salom (ESP), Kawasaki ZX-6R, +1,253s
3. James Ellison (GBR), Honda CBR600RR, +1,415s

Slutstillingen i Supersport Verdensmesterskabet 2011:
1. C. Davies (GBR), 206 pts.
2. D. Salom (ESP), 156 pts.
3. F. Foret (FRA), 148 pts.
12. R. Harms (DEN), 59 pts.

Søren Clauding


Læs mere om:
  • Robbin Harms
  •      ASETEK SIMSPORTS