Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Grand Prix 2

Kevin Magnussen i GP2 test

Grand Prix 2 
19/10/11 

Et par af feeder serierne til Formel 1 tester i øjeblikket. I sidste uge var det Formel Renault 3,5 - på verdensplan kendt som World Series by Renault.
I denne uge er det en anden af feeder serierne, GP2, som er i aktion. Begge seriers test foregår på Catalunya banen uden for Barcelona. Og her er Kevin Magnussen med.
 

Carlin teamet er et af de helt store teams, som formår med succes at sprede sig over flere forskellige løbsserier. Teamet tester på lige fod med de andre GP2 teams i denne uge i Spanien. Og nok så interessant, så er Kevin Magnussen igen med i en test for teamet for hvem han skal køre i WSR serien næste år.

Men han er ikke alene om det. Teamet har også Jolyon Palmer og Max Chilton med til 2-dages testen. For Jolyon Palmer er det en lidt tricky situation. I dag skal han teste for Addax teamet, mens torsdagens test skal foregå for Carlin teamet.

Noget helt andet er det med Max Chilton. Han kørte hele 2011 sæsonen i GP2 serien. Max Chilton skal køre dagens test og bliver afløst af Jolyon Palmer torsdag. Derimod får Kevin Magnussen som den eneste muligheden for at teste begge dage for Carlin teamet.

Dons

Læs mere om:
  • Jolyon Palmer
  • Kevin Magnussen
  • Max Chilton
  • Carlin Motorsport
  • Circuit de Catalunya
  •      ASETEK SIMSPORTS