Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Straf til Petrov

Formel 1 
17/10/11 

Lotus Renault GP køreren Vitaly Petrov kørte ganske hårdt ind i Michael Schumacher fra Mercedes GP.
De høje der står for at vurdere Grand Prixerne og altså også det koreanske af slagsen, valgte at bedømme hændelsen efter løbet og konkluderede at Vitaly Petrov straffes i det indiske Grand Prix om små 2 uger.
 

Vitaly Petrov bliver sendt 5 placeringer baglæns i startfeltet i det indiske Grand Prix der køres om små 2 uger. Straffen får han for at have kørt ret voldsomt ind i Michael Schumacher.

Vitaly Petrov lå i slipstrømmen på Ferrari køreren Fernando Alonso og søgte en overhaling. Fernando Alonso havde set at der var biler foran ham og trak ud for at undgå at kørere ind i dem. Det så Vitaly Petrov tilsyneladende alt for sent og kunne ikke nå at bremse før han koliderede med Michael Schumacher.

Både Michael Schumacher og Vitaly Petrov måtte udgå af løbet efterfølgende. Fernando Alonso slap med nød og næppe uden om de to forudlykkede biler og kunne forsætte. Udover de fem placeringers straf, fik Vitaly Petrov også den løftede pegefinger, der normalt betyder at han er under observation i en periode.

Udover at Vitaly Petrov blev straffet så fik HRT teamet også en bøde på 5000,00 €uro for en ikke helt sikkerhedsmæssig forsvarlig udkørsel fra et pitstop.

Dons

Læs mere om:
  • Vitaly Petrov
  • Hispania Racing
  • Lotus Renault GP
  • Yeongam
  • 16/10/11 - Yeongam - Formel 1 - FIA F1
  •