Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Bremerkart samarbejder med Motopark Academy

Go Kart 
16/10/11 

Det er lykkedes Bremerkart at lave et samarbejde med Motopark omkring talentudvikling. Og det kommer til at smitte af på de danske gokartkørere.
Testen skal bruges til at få ført de danske gokartkørere videre til en rigtig singleseater, og Ronnie Bremer har fået 2 sæder til en to-dags test på Assen-banen i Holland den 17.-18. oktober i en Motopark Formel ADAC-racer.
 

Med det ene sæde har Ronnie Bremer kigget i egne rækker og har valgt at give en test til Jacob Kallestrup, der igennem de sidste par år har udviklet sig rigtig meget og har været med Bremerkart gennem hele sæsonen.

Til det andet sæde har Ronnie valgt en kører, som han mener kan drive det vidt, og som er ét af de største talenter i gokartsporten gennem de sidste par år. Ronnie måtte til det midtjyske og over i et andet gokartteam for at give Kasper H Jensen tilbuddet. Kasper er valgt, fordi han har gjort det ekstremt godt i år ved at vinde DM og en rigtig flot 2. plads til EM.

Ronnie Bremer: "Jeg blev selv hjulpet på vej, da jeg var ung og uerfaren, og vil godt være med til at hjælpe andre danskere på vej i sporten. Motopark's Timo Rumpfkeil har brug for hurtige kørere i fremtiden, og kørerne har brug for et godt team. På den måde kan vi hjælpe hinanden, da vi har masser af gode kørere i Danmark der ikke får chancen pga. økonomi."

"Det er også vigtigt, at vi får dem hjulpet videre til et professionelt team som Motopark, der kan håndtere talentudviklingen. Ronnie og kørerne glæder sig meget til testen og håber, der kommer flere muligheder i nær fremtid."

BremerKart/Motopark


Læs mere om:
  • Jacob Kallestrup
  • Kasper H. Jensen
  •