Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Fremtiden ses næste weekend

DTM 
15/10/11 

DTMDTM sæsonen 2011 markerer slutningen på en æra af dueller mellem Audi A4 racerne og Mercedes C-klasse. Fremtidens DTM bliver dog præsenteret i finaleløbet næste weekend. Her viser de tre deltagere deres nye biler frem.
 

Og det lover godt for 2012 sæsonen, hvor DTM rykker ét niveau op. Alle biler er splinternye - ikke noget udvikling her og der, lidt plus-modeller og ellers bare det vi kender i nye farver. Audi har bearbejdet deres A5'er, Mercedes det samme omkring deres C-Coupé. Og den nye dreng i klassen, BMW vil præsentere et bud på en DTM-vinder bygget over deres M3-model.

Det har været en ny udfordring for de tre tyske mærker - byg en ny racer og gør det med færre omkostninger end tidligere for nu at være finanskrise-bevidst. Men uden tvivl: der er lagt op til en seværdig sæson.

Benji

Læs mere om:
  • 23/10/11 - Hockenheim - DTM
  • BMW tester ny DTM racer
  •