Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Colin Turkington er tilbage igen

WTCC 
17/10/11 

Colin Turkington har kørt flere løb både i sidste sæson og denne sæson i World Touring Car Championship serien. Og nu er han tilbage igen.
I de næste to løbsweekender er han igen med og igen sker det for Wiecher-Sport teamet. Det forlyder endnu ikke noget fra teamet eller Colin Turkington selv om han også får finalen i Macau med.
 

Det er igen lykkedes for Colin Turkington med hjælp fra især sponsoren Aviva-Cofco at finde penge til at køre med i WTCC serien. I det mindste i et par afdelinger. Colin Turkington skal køre i de to næste løbsweekender på henholdsvis Suzuka banen i Japan og i Shanghai i Kina.

Colin Turkington har i denne sæson kørt med i Scandinavian Touring Car Championship hvor han sluttede som nummer 5 i den samlede stilling, ligesom han også deltog i WTCC afdelingen på Donington banen i England.

Dons

Læs mere om:
  • Colin Turkington
  • Wiechers-Sport
  • Suzuka
  • 23/10/11 - Suzuka - WTCC - FIA VM
  •