Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

"Jeg er meget stolt"

Formel Ford - DK 
13/10/11 

Nørtoft fik sølv
17 årige Jacob Nørtoft har adskillige gange stået på podiet under dette års Formel Ford-mesterskab. Men i weekenden var den optimale podieplads i hus - nemlig da den lokale, unge racerkører kunne hænge den endelige sølvmedalje om halsen i årets finale.
 

- Jeg er meget stolt. Det er min første hele sæson i en formel-klasse, så det betyder meget, siger Jacob Nørtoft. De to løb i den afsluttende afdeling af Formel Ford-mesterskabet blev kørt på Padborg Park. Og begge løb gik lige efter bogen.


Jacob Nørtoft fik igen to 2.pladser i årets finaleløb på Padborg Park
(Foto: Anne Kraufeldt)

- Man kan sige, at jeg efter sidste weekends mange uheld kom tilbage med den form, som hele sæsonen har båret præg af. Det kørte bare, smiler Nørtoft, der blev nummer to i begge løb i weekenden. Jacob Nørtoft har i et par afdelinger været nogenlunde sikker på sin sølvmedalje. Han skulle stort set helt være udgået fra weekendens strabadser på Padborg Park for ikke at løbe af med den samlede 2. plads.

Nørtoft fik sølv med 262 point efter den regerende mester Jesper Egebart, der igen i år tog guldet, mens Nørtofts teamkammerat Michelle Gatting tog en samlet bronzemedalje.

Anne Kraufeldt


Læs mere om:
  • Jacob Nørtoft
  • Padborg Park
  • 09/10/11 - Padborg Park - Formel Ford - DK - DM
  •