Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Blandede følelser

Danish Endurance
Championship 

13/10/11 

DEC - Danish Endurance ChampionshipFinaleløbet på Padborg Park skulle blive den første reelle styrkeprøve for C2’eren efter den har fået ny motor. Til første træning lægger Jens-Erik ud og har til opgave at finde sig til rette i bilen, samt at få tilkørt dækkene. Alt fungerer som det skal, og der bliver sat 3. hurtigste tid, 1:06,925, på trods af at asfalten er meget kold.
 

Til anden træning skal Jens-Henrik have sat tiden og evt. få optimeret set-up’et. Uden ændringer bliver det til femte hurtigste tid, 1:04,380.

Jens-Henrik tager første stint. Da starten går er Jens-Henrik allerede på 4. pladsen, Team Carambas BMW har ødelagt motoren under træningen., og allerede i sving 1 kører Nissen/Kiesa-Porschen i pit pga. røgudvikling, så 3. pladsen er indtaget.

Jens-Henrik kommer planmæssigt fra start og indleder angreb på DK Motorsport’s Corsa. Det skal nævnes, at løbsledelsen har valgt at placere 2 lastvognshjul på curb’erne i chikanen, så man ikke kan tage den sædvanlige linie. På tredje omgang får Per Johansen i Corsa’en kørt for tæt på det højre lastvognshjul i chikanen, så han får ramt hjulet med højre baghjul og snurrer en halv omgang. Men da lastvognshjulet ikke er fastgjort, ryger det ud på banen og rammer Citroën’en på højre forhjul der bliver revet af. Så nu er Jens-Henrik kun passager, mens han med høj fart uundgåeligt rammer Corsa’en. Bilen er så medtaget at de ellers så ukuelige mekanikere må trække på skuldrene og sige ”det kan vi ikke klare”.

Isoleret set var det en enorm skuffelse at udgå af løbet. Men C2’eren fik vist, at den absolut er konkurrencedygtig. Og chaufførerne fik pokalerne for mesterskabet i klasse 1.

HM Motorsport vil bruge vinterpausen dels til at få ordnet bilen, men også til at forberede sig på større udfordringer i 2012.

Der skal lyde en stor tak til alle der har hjulpet og støttet teamet gennem sæsonen. En særlig tak til mekanikerteamet for indsatsen.

HM Motorsport


Læs mere om:
  • Jens Erik Hansen
  • Jens-Henrik Hansen
  • Padborg Park
  • 08/10/11 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •