Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon

Mester med ny banerekord

Special Saloon 
10/10/11 

Claus Christensen satte absolut hurtigste omgangstid på Padborg Park.
Allerede én løbsweekend før tid kunne Claus Christensen, Aarhus, kalde sig for mester i Special Saloon Cars SP4-klasse, da han på Ring Djursland sikrede sig det nødvendige forspring. Ved sæsonfinalen på Padborg Park kunne den aarhusianske malermester kvittere med banens hurtigste omgangstid nogensinde.
 

Weekenden startede problematisk for Aquila-køreren, der i tidtagningen måtte indse at de monterede dæk ikke fungerede optimalt. "Det var ikke fordi jeg kørte på gamle dæk, men de fungerede simpelthen ikke", fortæller Claus. "Alligevel fik jeg da min første omgangstid på under ét minut."


Claus Christensen satte ny banerekord på Padborg Park
(Foto: Gripping Media)

Med friske dæk var Claus klar til at yde 100% i årets næstsidste heat. Både bilen, den lynhurtige Aquila CR1 LS7, og køreren lagde godt ud:

"Jeg satte ny banerekord i tiden 58,2 sekunder, så det er slet ikke tosset", smiler aarhusianeren, der til gengæld ikke er så stolt af løbets næste hændelse, der endte med at udstyre ham med en skovl:

"Igennem Big Mag-svinget får jeg lige snittet speederen da jeg går på bremsen - for at redde den bremser jeg hårdt, men jeg ryger en tur i sandet", konstaterer han. "Der blev ødelagt en del på fronten af bilen, men takket være Aquila, som havde alle de nødvendige stumper med i bilen, og mine mekanikere og hjælpere, var bilen klar til andet heat. Her måtte jeg så love at holde bilen på asfalten..."

Årets sidste heat blev til gengæld kørt med stil. Den Valvoline-sponserede Aquila spurtede fra resten af feltet og kørte i mål på en sikker førsteplads.


Andet heat blev vundet med et solidt forspring
(Foto: Gripping Media)

"Det har været en noget speciel sæson", siger Claus Christensen. "Vi kom med en nybygget racerbil, og der var de børnesygdomme, der skal være på så potent en bil. Alligevel kom den til at køre - og så gik det ellers stærkt! Det har været en god oplevelse, og det har givet blod på tanden til mere."


Næste weekend debuterer Claus og Aquilaen på Hockenheim
(Foto: Gripping Media)

"I næste weekend deltager jeg i et løb på Hockenheim i Tyskland, hvor jeg skal køre sammen med andre sportsvogne. Det er primært for at få prøvet mig selv og bilen af på en større racerbane, så det glæder jeg mig rigtigt meget til", fortæller Claus Christensen.

CC Racing
Gripping Media

Læs mere om:
  • Claus Christensen
  • Padborg Park
  • 09/10/11 - Padborg Park - Special Saloon - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her