Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Legend Car Cup

Mikkel C. Johansen blev Legends Cup-mester 2011

Legend Car 
10/10/11 

Mikkel C. Johansen, Slagelse, sikrede sig Danmarksmesterskabet i Legends Cup på Padborg Park.
Gode ting kommer til den som venter. Det har den vestsjællandske racerkører for alvor bevist. Efter tre sæsoner i Formel Ford-klassen, hvor Mikkel i 2010 var millimeter fra at vinde mesterskabet, lykkedes det endelig at slutte en sæson som vinder.
 

"Det er en fantastisk følelse endelig at vinde", jubler Mikkel, der har kæmpet målrettet hele sæsonen. "Det første løb i år gik ikke voldsomt godt, men det er bare blevet bedre og bedre for hvert løb."


På trods af en snurretur blev Mikkel C. Johansen dansk mester i Legends Cup
(Foto: Gripping Media)

Allerede i tidtagningen beviste Mikkel, at han ikke var det mindste nervøs for weekendens udfordringer. Med hurtigste omgangstid sikrede han sig vigtige point til mesterskabet. Det første løb var til gengæld en udfordring - startrækkefølgen var omvendt af tidtagningen.

Det første heat blev efter et uheld stoppet på sjette omgang, men på det tidspunkt var Mikkel allerede oppe på 8. pladsen foran mesterskabsrivalen, Nikolai Sørensen. Et godt resultat i andet heat kunne dermed sikre mesterskabet for Mikkel.

Med startplacering som nummer fire så det allerede lyst ud, men en overoptimistisk nedbremsning fra en bagfrakommende konkurrent sendte den grønne Legends-racer på snurretur. Derfra var det bare at komme frem igennem feltet igen, og med en 4. plads kunne Mikkel kalde sig mester før det sidste heat.


Der blev kørt stærkt i Legends Cup-finalen
(Foto: Gripping Media)

At have sikret sig mesterskabet før det sidste heat giver en vis ro i sindet, men Mikkel håbede på at kunne vinde årets sidste heat for at bevise hvorfor han er mester. Med start på tredjepladsen var chancen der også.

"Jeg startede tre'er, og hele løbet igennem kæmpede jeg med Mads Caprani og Jens Winther om førstepladsen", siger Mikkel. "På de sidste par omgange kom jeg helt tæt på, og havde der været en omgang mere... Så tror jeg selv den have været der."

Mikkel fik en andenplads, og selvom han ikke fik bevist sit talent en sidste gang, var det store smil taget frem:

"Det er så fedt endelig at være blevet mester. Det har været en lang og hård kamp, men det har været det hele værd. Selvfølgelig har det ikke kunnet lade sig gøre uden de dygtige mekanikere og få, men trofaste sponsorer. Jeg har følt en stor opbakning hele sæsonen igennem, og det betyder utroligt meget."


Mikkel C. Johansen med sine mekanikere og teamchef Jørgen Weinreich
(Foto: Gripping Media)

Med mesterskabet i hus kan Mikkel nu koncentrere sig om sine 2012-planer:

"Det gælder om at være tidligt ude, hvis man skal have succes med at prøve nye udfordringer. Så jeg er allerede rigtig godt igang og vil formentlig meget snart kunne præsentere planerne for 2012 !", slutter Mikkel.

Racing Promotion

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 09/10/11 - Padborg Park - Legend Car
  •      ASETEK SIMSPORTS