Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Svenske Andreas Boström blev dansk mester

Special Saloon 
10/10/11 

Andreas Boström fra Hässleholm i Sverige, som kører for familieteamet BRS Motorsport, har netop afsluttet en fantastisk racingsæson.
 

Andreas debuterede i en Renault 5 for 21 år siden. Han fulgte op med nogle rigtigt fantastiske sæsoner i Formel Ford i halvfemserne. Efter et par optrædener i STCC blev det endurance i SLC i nogle år, inden han begyndte at køre forskellige GT-klasser med sin BMW.

Pålideligheden har ikke altid været den bedste i årenes løb, men i år kørte bilen som et urværk, og samtidigt har Andreas også leveret. Han har kørt 14 løb i år, og han har vundet alle!

Han har i år kørt i den danske Special Saloon klasse. Klassesejren sikrede han sig allerede ved det forrige løb, og efter yderligere to klassesejre, plus han tog andenpladsen i begge de to sidste løb, vandt han også Special Saloon samlet og dermed titlen Dansk Champion i år!

- Det har været et vidunderligt år, hvor alting er endelig fungeret til 100%. Jeg følte mig lidt rusten, da sæsonen begyndte, men det forsvandt hurtigt. Her sidst på sæsonen, kørte jeg fra meget hurtigere biler end min egen, og det føles godt, siger Bostrom der nu arbejder for en egentlig elite satsning næste år i enten TTA eller svensk GT.

Bengt-Åce Gustavsson


Læs mere om:
  • Andreas Boström
  • Padborg Park
  • 09/10/11 - Padborg Park - Special Saloon - DM
  •