Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 3 UK

Kevin Magnussen tager sølvet i det engelske Formel 3 mesterskab

Formel 3 UK 
10/10/11 

Med en fantastisk sæsonafslutning sikrede Kevin Magnussen sig i weekenden andenpladsen i det prestigefyldte engelske Formel 3 mesterskab. En dominerende sejr på Silverstone lørdag, fulgt op af en ottendeplads i søndagens første løb med ombyttet startrækkefølge og derefter en andenplads i hovedløbet, gav Kevin andenpladsen i mesterskabet, der er et stort udstillingsvindue mod drømmen Formel 1.
 

Lørdagens sejr var Kevin Magnussens syvende sejr i sæsonen og dermed har han vundet det samme antal sejre som mesterskabsvindende Felipe Nasr. Ved søndagens hovedløb havde Kevin Magnussen, der kører for Carlin, muligheden for at overgå brasilianske Nasr’s antal sejre, men Kevin, der startede fra pole position, var i kamp om sejren med colombianske Huertas, der samtidig også var Kevins rival i kampen om andenpladsen i mesterskabet. Udgik Kevin og Huertas vandt, havde colombianeren taget andenpladsen, så Kevin valgte klogt ikke at tage chancer og i stedet sikre sig andenpladsen i mesterskabet, hvilket han gjorde ved at komme i mål på andenpladsen et halvt sekund efter Huertas.


(Foto: Jacob Ebrey)

Lørdag havde Kevin vundet en af sæsonens helt store sejre. Han tog føringen fra pole position og var aldrig siden presset af konkurrenterne. Kevin øgede forspringet hver eneste omgang og da han passerede målstregen efter 15 omgange, var hans sejrsmargen på hele 8 sekunder til nummer to, en af sæsonens største sejrsmargener. Undervejs satte han oven i købet ny banerekord.

”Jeg er rigtig glad for at blive toer i mesterskabet efter et hårdt år” sagde Kevin Magnussen efter løbet. ”Jeg har haft en masse uheldige løb i år. Det har lært mig rigtig meget, som jeg kan tage med mig næste sæson. Det her er første gang i år, at jeg er sluttet på podiet uden at have vundet. Det er værd at tænke over – at alle løb tæller og nogle gange må du nøjes og være tålmodig”.


(Foto: Jacob Ebrey)


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Carlin Motorsport
  • Silverstone
  •      ASETEK SIMSPORTS