Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Swedish Racing League by TTA

Fredrik Ekblom kører for Volvo de næste 3 år

Swedish Racing League 
07/10/11 

Fredrik Ekblom og Volvo Polestar Racing har underskrevet en kontrakt der sikrer Fredrik Ekblom et sæde hos teamet i de næste 3 sæsoner.
Fredrik Ekblom skal deltage for Polestar Racing teamet i den nye svenske serie - Swedish Racing League - hvor det ventes at teamet stiller med 4 biler.
 

Polestar Racing er et af de teams som er brudt ud fra STCC serien og har været med i dannelsen af den nye Swedish Racing League by TTA. Her er blandt andet også Jan 'Flash' Nilsson og hans team 'Flash Engineering' med.

Polestar Racing forventer at stille med 4 biler når sæsonen 2012 går igang, og har nu 3 kørere på plads. Udover Fredrik Ekblom, er det Robert Dahlgren og Tommy Rustad. Polestar Racing har i 2011 også deltaget i WTCC serien, det er dog endnu ikke besluttet om denne deltagelse forsætter og eventuelt hvordan. Noget tyder dog på noget international deltagelse, idet teamet også meddeler at Fredrik Ekblom skal være en del af teamets internationale program.

Dons

Læs mere om:
  • Fredrik Ekblom
  • Polestar Racing Group
  •