Diverse Motorsport

Dansk Automobil Sports Union - Elitenyt

Diverse
07/10/11

Marco Sørensen sikrede sig yderligere to podiepladser ved sidste afdeling af det tyske mesterskab i Formel 3, ATS Cup. I begge tilfælde blev det til andenpladsen efter vinderen af mesterskabet, Richie Stanaway. Nordjyden har kørt 14 løb i serien, vundet to og sluttet på podiet 11 gange.
Dennis Lind fik debut i klassen, og kørte en god sjetteplads hjem lørdag og blev nr. otte søndag. Løbet blev kørt på Hockenheim.

SIDEN SIDST

Ligeledes på Hockenheim lykkedes det ikke for Emil Bernstorff at vinde mesterskabet i ADAC Formel Master. Den dansk/engelske kører sluttede på tredjepladsen, mens Kean Kristensen besatte den samlede femteplads. Undervejs i mesterskabet vandt de to hhv. fire og tre løbssejre.

Michael Christensen satte i Dodge Viper femtehurtigste tid af 38 startende under kvalifikationen til sidste afdeling af ADAC GT Masters samme sted. I begge løb var danskeren og hans tyske makker Heiko Hammel dog igen forfulgt af uheld og udgik.

På Monza fik Mikkel Mac med en sjetteplads til søndagens løb årets hidtil bedste startplacering i Formel 2. Weekendens pointhøst blev yderligere 2 EM-points for en niendeplads lørdag. Det var næstsidste løb i serien, der slutter i Barcelona 29-30. oktober.

Ulrik Linnemann fik en fin fjerdeplads i sæsonfinalen for EM rallycross. Løbet blev kørt i Tjekkiet, og danskeren var inden løbet sikret en samlet andenplads og dermed EM-sølv.

DET SKER I UGEN

Kevin Magnussen skal i sidste afdeling af det britiske Formel 3 mesterskab forsøge at erobre den samlede andenplads i mesterskabet. Danskeren, der fylder 19 år 5. oktober, er blot et enkelt point efter columbianeren Carlos Huertas, og har i sæsonens løb hentet foreløbig seks løbssejre. Felipe Nasr har dog for længst sikret sig den samlede sejr. Læs mere på www.kevinmagnussen.com

Johan Jokinen er til start for KEO Racing, når sidste afdeling af Euro Cup for Formel Renault 2.0 afvikles i Barcelona den kommende weekend.

Thomas Krebs og Christian Sørensen har begge mulighed for at slutte i top-3 når sidste afdeling af Deutsche Kart Meisterschaft (KF2) køres på banen i Kerpen den kommende weekend. Det samme gælder Alexander Lindberg i juniorklassen KF3. Blandt de øvrige startende er Kasper Larsen, Martin Mortensen og Jannick Flygenring fra det danske ungdomshold. Følg med på www.kartsport.de

Sidste afdeling af DM for Formel Ford køres den kommende weekend på Padborg Park. Jesper Egebart har sikret sig mesterskabet før tid.