Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC Formel Masters

Kean Kristensen nåede sin målsætning

ADAC
Formel Masters 

06/10/11 

Racerkøreren fra Herlev sluttede på femtepladsen i Formel ADAC Master
Kean Kristensen afsluttede i weekenden sæsonen i den tyske Formel ADAC Master Serie, da han på Hockenheim-banen ved Mannheim deltog i årets ottende og sidste mesterskabsafdeling. Løbene bød på en række uventede udfordringer for den unge racerkører, som dog nåede sin personlige målsætning for sin første sæson i en udenlandsk formelklasse.
 

”Da sæsonen gik i gang, havde jeg en målsætning om at komme i top 5 sammenlagt, og den målsætning nåede jeg,” siger Kean Kristensen. ”Efter sommerferien havde jeg nogle gode løb med sejre på Red Bull Ring og Lausitzring, som gav mig håb om, at jeg måske kunne komme lidt længere frem, men at blive nummer fem er stadig et godt resultat for min første sæson i klassen.”

”Jeg har fået en masse erfaring. Jeg har lært at arbejde med et professionelt, udenlandsk team, hvor jeg har lært meget fra Motopark-teamet, og så har jeg også vist, at det ikke er umuligt at stå på podiet til et løb i udlandet.”


Kean Kristensen kørte årets sidste løb på Hockenheim

Podieplaceringer blev det dog ikke til i weekenden på Hockenheim. I de to første løb blev Kean Kristensen sat tilbage, men i det tredje løb viste han sin styrke ved at køre sig fra 18. til ottendepladsen – weekendens bedste resultat.

”Det gik bare ikke som forventet på Hockenheim,” konstaterer han. ”Jeg havde problemer med at komme forbi flere konkurrenter, hvor det tog mange omgange, inden jeg slap forbi. I det første løb fik jeg 30 strafsekunder, fordi jeg ramte en kører, der snurrede foran mig, og i det andet løb røg der en sensor på min speederforbindelse, så jeg faldt tilbage.”

”De to sidste løbsweekender har ikke været, som anden del af sæsonen ellers tegnede til efter sommerferien. På Assen var der en naturlig forklaring ved, at bremserne sad fast, men på Hockenheim har jeg bare været uheldig, for jeg viste, at jeg havde farten til at komme frem i feltet. Men jeg har nået den målsætning, jeg satte mig før sæsonstarten, og det er det vigtigste.”


Læs mere om:
  • Kean Kristensen
  •