Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Thomas Raldorf til 24h i Dubai

24 Hours 
07/10/11 

Den danske kører i Thailand, Thomas Raldorf, skal i starten af 2012 prøve kræfter med et 24 timers løb og det bliver i Dubai. Det er blevet et løb der også har tiltrukket flere danske teams over årene
 

"Jeg har længe snakket med mine sponsorer, om at deltage i et 24 timers løb, og nu bliver det så endelig en realitet. Vi skal deltage som The Pizza Company Racing Team fra Thailand, da jeg kører med en thailandsk international licens. Vi stiller til start med mig selv og 3 thailandske kørere, samt forhåbentlig en kører mere fra Danmark. Vi snakker i øjeblikket med et par forskellige top kørere fra Danmark, som forhåbentlig finder pengene til at deltage sammen med os."

"Vi stiller til start i min Honda Integra DC-5 Type R, så vi skal kæmpe med både Jet Black Racing og Team Sally Racing, så vi kommer i hård kamp med kørere fra flere steder i verden samt hjemme fra Danmark".

"Dette bliver vores første 24 timers løb, og der bliver nok en del ting som skal vi skal løse undervejs, men vi har før kørt både 4 timers, 6 timers og 12 timers løb, så vi mener godt at vi har en chance for at kampe med om en top placering, ellers havde vi ikke forsøgt os med dette projekt".

Vi arbejder i øjeblikket på at bygge bilen om, som normalt bliver brugt til Thailand Touring Car Mesterskabet, hvor den er sluttet på podiet hver gang. Så vi ved at den er konkurrence dygtig, men i et 24 timers løb er det jo ikke ligefrem farten som er det vigtigste, så vi bygger en ny motor og skifter alt hvad der evt. kunne have problemer, og skal så teste bilen flere gange, indtil vi mener at den er klar til løbet".

"Vi stiller med at stærkt hold fra Thailand: Sunit, som er flere gange Thailandsk mester, Pisanu som er flere gange Thailansk mester, samt fabrikskører for TRD Thailand, Ekarat som har vist sig at være meget stabil og hurtig, samt god til netop langdistance løb. Og så mig selv, som har kørt Merdekka 12 timers løb før, og så den sidste kører som forhåbentligt kommer med fra Danmark".


Læs mere om:
  • Thomas Raldorf
  • The Pizza Company Racing Team
  •